Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

08.02.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Jeti.hr

 

Jeti snowboard natjecanje

Prvo ovogodišnje Jeti snowboard natjecanje u sklopu Green Gold centra.

Natjecanje će se održati u sklopu eventa Mini zimskih igara na kojima će se nuditi razni sportski sadržaji i zabava. Uz najavljeni izrazito bogat program.

Datum održavanja natjecanja je 11.02.2012 (subota) u dvorišnom prostoru Green Gold centra u Radničkoj cesti 52.

Program je sljedeći - od 17 do 19 će se održati trening, zatim od 19 do 21 kvalifikacije, od 21 do 22 finale, od 22 do 24 slobodna vožnja za sve posjetitelje i od 24 sata započinje party. Prijave su slobodne za sve natjecatelje na dan održavanja natjecanja i prije početka treninga.

"Ovim putem nastojimo pokrenuti inicijativu za izgradnju snowparka na Sljemenu koji je prijeko potreban zbog sve većeg interesa za tim sportom u Hrvatskoj", poručuju iz Jeti snowboard kluba.

Setup contesta sadržava tri elementa. To su down rail, kink rail i barrel jib.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8312033
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr