SNOWBOARD

»

VIJESTI

05.12.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Filip Dobrinić - Fićo

 

Obnovljena Sljemenska kućica

Zagrebački snowboarderi aktivni prije početka nove sezone.

Legendarna Sljemenska kućica u potpunosti je obnovljena. Vrijedni članovi snowboard kluba Jeti zasukali su rukave i obavili izniman posao obnavljanja Sljemenske kućice. Obavljeni radovi uključuju kompletno promijenjeni krov, obnovljeni podest ispred same kućice, kompletno oličeni interijer i obnovljeni šank.

Podsjetimo da su Jetijevci već odradili vanjsko "farbanje" u sklopu njihovog Sljeme Art projekta, tako da je sada, s gore nabrojenim radovima, sve spremno za novu sezonu. Na proljeće se planira obnoviti i dotrajali pod unutar kućice, no nedostatak financija je glavni problem. 

Entuzijazam, plemenitost i direktna akcija su epiteti koji krase Jeti ekipu, koja uspijeva ljubav prema snowboardu pretvoriti u konkretna dijela.

-.-Filip Dobrinić-.-

Definitivno školski primjer svima kako bi se trebalo i kako se djeluje na lokalnoj sceni. S tim na umu izdvajamo 'lokalne heroje': Kero, Xabi, Tonko, Bara, Fićo - hvala im na njihovom trudu i radu kojim svim sljemenskim snowboarderima upotpunjuju zimske dane u jedinoj zagrebačkoj zimskoj rezidenciji – legendarnoj "kućici"

 

-.-Filip Dobrinić-.-

-.-Filip Dobrinić-.-

-.-Filip Dobrinić-.-

-.-Filip Dobrinić-.-

-.-Filip Dobrinić-.-

-.-Filip Dobrinić-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 279703
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr