SNOWBOARD

»

VIJESTI

05.04.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo/video: Qparks.com

 

Otvorenje ljetne sezone na Dachsteinu

Na pomolu je najranije otvaranje Dachstein ledenjaka u povijesti.

Snowboard sezona definitivno nije gotova! Već 22. travnja Horsefeathers Superpark Dachstein otvara svoja vrata za ljetnu sezonu pod nazivom "Roof is on fire".

Qparks 'shaperi' već nekoliko tjedana rade na parku, kako bi sve bilo spremno za Qparks Tour finalni obračun. Osim finala 'Toura', očekuje se veliki broj novih elemenata u samom parku.

Posebna novost je “Channel Gap”, posebno dizajnirani veliki kicker napravljen za potrebe foto snimanja, a koji bi trebao biti dostupan i javnosti. Organizatori su najavili i posebne aranžmane za vikend otvorenja.

Iako oni željni snijega i na Sljemenu mogu potražiti svoju "dozu", vijest da se Dachstein otvara, razveselila je mnoge. "Roof is on fire" savršena je uvertira u novu ljetnu sezonu.


Na pomolu je najranije otvaranje Dachstein ledenjaka u povijesti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 267889
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr