SNOWBOARD

»

VIJESTI

05.10.2009.      

Autor: Ante Pašalić 

Roxy Chicken Jam na novoj lokaciji

Ovogodišnje najveće natjecanje za cure održava se u Saalbach Hinterglemmu

S glečera u grad, mogući je moto ovogodišnjeg Roxy Chicken Jam-a. Nakon nekoliko uzastopnih godina održavanja natjecanja na Kitzsteinhorn glečeru, gdje su gotovo u pravilu puhali iznimno jaki vjetrovi, radi kojih je bilo mnogobrojnih otkazivanja natjecanja, organizatori su odlučili preseliti natjecanje na novu lokaciju.

Ovosezonski Chicken Jam održati će se od 08. do 10. siječnja 2010., u cetnru Saalbach Hinterglemm. Mjesto događanja je odličan park u samom centru grada, koji radi čak do 22h svaki dan. Format natjecanja je slopestyle jam session, što će uvelike skinuti "pressing“ sa svih riderica, te ponuditi gledateljima najbolji show nekih od najboljih borderica svijeta. Osim samog natjecanja očekuje se veliki provod, bolji od ovih sadašnjih iz razloga što je sve pristupačnije u samom mjestu nego na 3000 metarskom glečeru.

Roxy Chicken Jam jedan je od dva najveća natjecanja isključio za djevojke te nosi titulu 6 Star TTR natejcanja, što znači da će biti prisutne najbolje od najboljih na ovom velikom natjecanju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 242455
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr