SNOWBOARD

»

VIJESTI

09.11.2007.      

Autor: Ante Pašalić 

Vans Penken Park

Poznati Penken park u Zillertal dolini dobio je novog glavnog sponzora i kompletno preuređenje

Snowboarderi i freestyle skijaši mogu se nadati odličnoj sezoni u Mayrhofenu, odnosno u Vans Penken parku. Vans, etablirani brand u board sportovima, ponudio je skijalištu Penken novi partnerski dogovor, koji uključuje bitne preinake u već postojećem parku. Cilj je kompletnu stazu pretvoriti u park i chill-out prostor.

Park će sadržavati potpuno nove railove, kickere, boxove i halfpipe, a veliki plus je podjela parka na četiri specijalizirana parka (Public, Fun, Pro i Jib), tako da će Vans Penken Park biti podjednako pogodan i za početnike i za Pro boardere! Mayrhofen je već poznat kao freestyle snowboard meka Europe, te s Vans-om, u ulozi novog partnera, to bi trebalo dugo vremena i ostati.

Za park je zadužena odlična austrijsko-islandska kombinacija, Bjarni Thor Valdimarsson i Stefan Plattner, koji su odličnim planiranjem i kreativnošću iskoristili prostor Vans Penken Parka i napravili odličan poligon za sve željne dobre vožnje i uživanja.

Vans Penken park ima svoju šesterosedežnicu, tako da čekanja čak i u špici sezone gotovo da i nema. U ožujku će se održati i glasoviti Ästhetiker Wängl Tängl 5 Star TTR event, koji okuplja desetke tisuća boardera na najvećem snowboard eventu u Austriji. Osim toga, organizira se i Austrian Freeski Open, te niz dobrih partyja.

Park se otvara 05.01.2008., a radit će sve do 06.04.2008.

Ukoliko se ove zime nađete u Tirolu, Mayrhofen i Vans Penken Park su logične postaje...

 Penken park

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 275030
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr