SNOWBOARD

»

VIJESTI

13.02.2013.      

Autor: Ante Pašalić

Foto/video: Timeline

 

Xavier de Le Rue: "Mission Antarctic"

Timeline Films u novom filmskom pothvatu, na Antarktici.

Nakon što je prošlogodišnji snowboard video Xaviera de Le Rua polučio veliki uspjeh, bilo je za očekivati da će se suradnja Xaviera, North Facea i Swatch satova nastaviti.

-.-TimeLine Films-.-

Lokacija je, ni manje ni više, nego Antarktika. U toj zemlji vječnog leda, big mountain snowboarder i FWT šampion, Xavier de Le Rue, s kolegom Lucasom Debarijem probat će odvoziti neke od najstrmijih planina na svijetu. Dom za cijelo vrijeme ekspedicije bit će im mali brodić, no više o cijeloj priči ekspedicije pogledajte u prvom dijelu "Mission Antarctic".

Ukoliko ste propustili zagrebačku premijeru velike uspješnice Timeline Filmsa, pogledajte cjeloviti snowboard video – "White Noise" direktno na našim stranicama.

-.-TimeLine Films-.-

-.-TimeLine Films-.-

-.-TimeLine Films-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1276759
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr