SNOWBOARD

»

VIJESTI

04.12.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Foto/video: Timeline Films

 

Timeline Films: "White Noise" film

Samo nekoliko dana od zagrebačke premijere "White Noise" filma, na 8. mini Snowboard Film Festivalu, donosimo vam i online izdanje, naravno, u potpunosti besplatno.

Xavier de Le Rue čovjek je kojega gotovo svi snowboarderi svijeta smatraju najboljim 'freeriderom' današnjice.

Svojim izuzetno hrabrim i brzim vožnjama osvojio je sva freeride natjecanja na svijetu, a zadnje dvije godine posvetio je daljnjem progresu freeride discipline.

Timeline Films objavio je na svojim stranicama cijeli film u potpunosti besplatno. Pogledajte impresivne vještine ovog Francuza i uživajte u nekim od najstrmijih planina ikada voženim od strane nekog snowboardera.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2422558
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr