Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

08.12.2008.      

Autor: Goran Razić 

ZTUSH po uzoru na HZUTS

Većini dobro znana problematična situacija oko edukacije novih učiteljskih kadrova u snowboardu trebala bi ove sezone postati prošlost. Prema najavama s ozbiljnim radom započinje Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske

ZTUSH je osnovan još 2006. g. s namjerom sustavnog rada, po uzoru na bratski HZUTS (Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanja). No napredak je tekao sporo. ZTUSH je ustrojen kao član HZUTS-a, unutar kojeg će samostalno djelovati kao područni zbor. Isto tako, tik pred novu sezonu stigla je i verifikacija programa od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koja je i glavni razlog dvogodišnje stagnacije. Početak rada je na vidiku.

Prema dostupnim informacijama edukacija će se vršiti u suradnji s HZUTS-om te Skijaškim učilištem, koje se u posljednjih nekoliko sezona vrlo uspješno bavi edukacijom kadrova u skijanju. Sukladno pravilima za uspješan početak rada Zbora te početak organizacije tečajeva za učitelje snowboarda, potrebno je formirati snowboard demo team, a koji će ponijeti glavninu tereta organizacije i provedbe tečajeva. Sukladno tome, u nastavku prenosimo i raspis za navedeno:


Izbor Hrvatskog snowboard demo teama
RASPIS

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o izboru Hrvatskog snowboard demo teama. Nakon dugog niza godina u Hrvatskoj je od strane ministarstva Znanost obrazovanja i športa verificiran program školovanja učitelja snowboarda. Zbor trenera i učitelja skijanja Hrvatske te Skijaško učilište kao nositelj programa, u suradnji sa Zborom trenera i učitelja snowboarda Hrvatske koji djeluje kao područni zbor pri HZUTS-u, raspisuje predstojeće izbore za Hrvatski snowboard demo team.

Pozivamo sve učitelje sa višim stupnjevima učiteljskih licenci iz Slovenije (učitelj II i III) te također ostale učitelje iz drugih međunarodnih škola da se odazovu na službeni izbor prvog Hrvatskog snowboard demo tima koji će činiti 4 ponajbolja kandidata sa ovog izbora. Nadamo se vašem odazivu te uspješnim izborima prvog Hrvatskog snowboard demo teama.

Termin i mjesto: Izbor će se održati od 13. do 16.12.2008. na skijalištu Kronplatz (ITA)

Smiještaj: Organiziran apartmanski smiještaj u Risconeu

Raspored:
- 13.12. - Dolazak
- 14.12. - Ujutro: Rad na snjegu, predvečer: ispit
- 15.12. - Ujutro: provjera kandidata na snjegu, predvečer: ispit i druženje
- 16.12. - Odlazak

* detaljene informacije polaznici će dobiti nakon prijava

Ispitna komisija: Slovenska snowboard ispitna komisija + ispitna komisija Skijaškog učilišta.

Cilj: Formiranje interne rang liste kandidata prema kojoj će odabrati četiri demonstratora od kojih će jedan biti vođa demo teama. Izabrani članovi demo teama automatski dobijaju licencu Hrvatskog učitelja snowboarda.

Cijena: 2.700,00 Kn

Uključuje: Smjetaj (3 noći), ski kartu (2 dana), pristup seminaru

Info: 091/782-0410

Prijave: niksa.madirazza@zg.t-com.hr

*U obzir dolaze samo kandidati koji su svoje prijave poslali zaključno do 10.12.2008.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2444342
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr