SNOWBOARD

»

VIJESTI

17.03.2009.      

Autor: Ante Pašalić 

Pics & Tricks - photo contest

Zanimljiv event dogodit će se ove nedjelje na Platku, odmah nakon Nine Open contesta.

Pod nazivom "Core Pics&Tricks", na Platku ove nedjelje bi se trebalo okupiti pozamašan broj snowboard i skijaške ekipe, te će se odraditi prvi photo contest.

Po uzoru na Vans street exposure, odličnog photo contesta hrvatskih Bmx ridera, Core ekipa se odlučila na organizaciju sličnog eventa. Temeljna ideja je da prijavljeni timovi imaju cijeli dan i cijelu planinu na raspolaganju te da pokušaju uloviti što bolje fotke. Naravno, posebno su važni originalnost i kreavitnost u trikovima, spotovima i načinu slikanja.

Ekipa se mora sastojati od 2 ridera i 1 fotografa (iako i fotograf moze biti rider, a u slučaju skijaša obavezne su twintip skije), contest traje cijeli dan, a na kraju dana se na dogovorenom mjestu (znat će se naknadno, ali vjerojatno u jednoj od prostorija u domu Sušak) svi nalaze, timovi predaju fotke, biraju se najbolji i dodjeljuju nagrade.

Vidimo se na Platku!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 475242
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr