SNOWBOARD

»

VIJESTI

10.11.2009.      

Autor: Ante Pašalić 

Billabong Air & Style Innsbruck

Datum je sve bliži. Potvrđen je dolazak Antti Auttija, Risto Mattile, Travis Ricea i Peetu Piiroinena

-.-airandstyle-.-airandstyleNešto manje od mjesec dana nas dijeli od početka Billabong Air & Style u Innsbrucku. Najveća imena svjetske snowboard scene i TTR World Toura potvrdili su svoj dolazak, te samim time osigurali publici vjerovatno najbolji "show" u ovoj sezoni.

Innsbruck kao domaćin će zasigurno sve napraviti kako bi pružili najbolji provod riderima i publici. Odluka da se promjeni format natjecanja sa Quarterpipea na Big Air je bila pun pogodak. Uz dolje navedene ridere, svjedočit ćemo najvećem progresu snowboarda u ovoj sezoni. Osim promjene formata, povečao se i kicker, koji je sada na 30 metara flata (razmaka koji rideri prelete, nap.a.), što je definitivno povisilo standarde natjecanja.

Ring of Glory  čeka svog novog vlasnika, te 1000 TTR bodova, bogati novčani nagradni fond, što je odlična pozivnica za svakog ridera.



Air & Style 09 - Riders List

1. Peetu Piiroinen (FIN)
2. Antti Autti (FIN)
3. Risto Mattila (FIN)
4. Werner Stock (AUT)
5. Seb Toutant (CAN)
6. Chas Guldemond (USA)
7. Gigi Rüf (AUT)
8. Travis Rice (USA)
9. Torstein Horgmo (NOR)
10. Tim Humphreys (USA)
11. Elias Elhardt (GER)
12. Mikkel Bang (NOR)
13. Pat Moore (USA)
14. Andreas Wiig (NOR)
15. Iouri Podladtchikov (SUI)
16. Eero Ettala (FIN)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 401381
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr