SNOWBOARD

»

VIJESTI

26.10.2011.      

Autor: Ante PašalićVideo/foto: RedBull 

Grilomentary - besplatni dokumentarac

Marko Grilc najpoznatiji je snowboarder s ovih prostora, a ovo je dokumentarni film o njemu.

Prošle godine snimljen je dokumentarni film o životu i radu svjetski poznatog snowboardera Marka Grilca. Popularni "Grilo" svoju karijeru započeo je osvajanjem juniorskog prvenstva, gdje su ga primijetili Burtonovi menadžeri i uzeli ga u svoj team.

U međuvremenu, Marko Grilc (majka iz Pule, nap.a.) bio je članom i hrvatske snowboard reprezentacije, no bez nekih većih uspjeha.

Nakon nekoliko godina stagnacije Grilc se vraća na scenu s nekoliko odličnih 'partova' snimanih za Pirates Productions, potom za Standard Films te snima i legendarni video 91 Words for snow.

Nakon toga osvaja nekoliko FIS natjecanja Svjetskog kupa, s po prvi puta izvedenim double backflipom, da bi kasnije osvojio i legendarni Air&Style, na koji je došao kao zamjenski rider.

To ga je je potvrdilo na svjetskoj snowboard sceni. Svoju originalnost na svjetskoj sceni dokazao je odličnim progresivnim "sessionom" na Rogli prošle godine, kada je preko snowmobilea u kretanju unakrsno preskočio mega veliki 'kicker'.

Nakon svega, njegov dugogodišnji sponzor, Red Bull, omogućio mu je snimanje dokumentarca Grilomentary, koji je premijerno prikazan prošle godine, a sada je besplatan i možete ga ovdje pogledati.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 112592
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr