10.02.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: basa.snowbroader.eu

 

Ana Rumiha na snimanju u Finskoj

Ana Rumiha će narednih tjedan dana provesti u Finskoj snimajući za novi ženski snowboard film.

Jedna od najboljih hrvatskih snowboarderica, Zagrepčanka Ana Rumiha, trenutno je na "radnom zadatku" u glavnom gradu Finske, Helsinkiju.  U društvu Slovakinje  Baše Stevulove, Austrijanke Julie Baumgartner i Slovenke Urške Pribošič, snima za najnoviji "all girl" europski film.

-.-basa.snowbroader.eu-.-

Ideja je došla od Conny Bleicher i ostatka europskih shrederica, uključujući našu Rumihu, da se snimi europski ženski snowboard video.  Okupljena ekipa, s impresivnim imenima najboljih boarderica Europe, snimat će cijelu sezonu po Europi i cijelom svijetu, a film bi trebao izaći na jesen. Kako kažu u Lipstick Productions, film će biti 'od riderica za riderice'.

Postavu čine uistinu najbolje Europljanke kao što su; Aimee Fuller, Ana Rumiha, Julia Baumgartner, Lisa Filzmoser, Anne-Flore Marxer, Basa Stevulova, Conny Bleicher, Vera Jensen, Lisa Wiik, Sarka Panchocova, Tini Gruber, Tania Detomas, Sina Candrian, Aline Bock i dr.

-.-basa.snowbroader.eu-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223881
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr