26.11.2010.      

Autor: Ante Pašalić 

Snowboard, laži i Youtube

Snimi 2-minutni video i osvoji 7.000 kn snowboard opreme

Zagrebački dućan SurfShop je pokrenuo zanimljivu akciju pod imenom -.--.-snowboard video contestSnowboard, laži i Youtube, a za nagradu najboljem dijeli sponzorstvo u vrijednosti 7.000 kuna!

Snowboard filmovi su veliki dio snowboard industrije te prezentiraju na najbolji način snowboard sport, lifestyle, dostignuća i nivo profesionalnih snowboardera današnjice. Kako u Hrvatskoj osim Tribe Films ekipe iz Rijeke gotovo i nema neke aktivnosti na području snowboard filmova, ekipa iz SurfShopa odlučila se na hvalevrijednu akciju.

Vaš posao je snimiti video clip u trajanju maksimalno 2 minute, a tema je snowboard i snijeg. Nebitno je o čemu se radi, kakvi su trikovi, kvaliteta i način snimanja. Ono što je bitno kako bi baš Vi osvojili nagradu, je da imate najviše "klikova", odnosno gledanja vašeg clipa na Youtube kanalu.

Akcija je osmišljena kako bi se potaknulo snowboardere da počnu snimati svoje materijale i filmove. Pobjednik će biti onaj koji za godinu dana u ovo vrijeme ima najviše klikova na svom youtube kanalu.

Za godinu dana u ovo vrijeme, osoba koja je napravila video i ima najviše hitova/gledanja osvaja sponzorstvo u opremi vrijednoj 7.000 kn.

Uzmite mobitel, kameru, GoPro ili običan fotić i bacite se na posao.

Više informacija i pravila za contest potražite na SurfShop stranicama.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 380052
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr