SNOWBOARD

»

VIJESTI

02.01.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Basa Stevulova

 

Hrvatska ekspedicija na Islandu

Ana Rumiha, Vid Barić i Rene Gallo snimaju novi Lipstick video materijal na Islandu.

Naša ekspedicija jučer se uputila na Island, gdje će narednih mjesec dana provesti snimajući nove materijale za Lipstick Productions.

Osim domaćih boardera, ekipi će se pridružiti Julia Baumgartner, Urška Pribošič, Basa Stevulova i Conny Bleicher. A odabir Islanda kao lokacije za početak snimanja novog ‘all girl’ Lipstick filma je u činjenici da je Island prepun odličnih lokacija za snimanje te, na žalost, jedino mjesto u Europi koje trenutno ima dovoljno snijega.

Novost je i dodatni angažman Ane Rumihe unutar Lispsticka.

"Stvar je prilično jednostavna. Producirati snowboard film, organizirati sva putovanja, skupiti rajdere na hrpu i naći ljude koji će to kvalitetno sastaviti u cjelinu.

Sve to nije posao za jednu osobu tako da sam ove godine u pomoć Conny uskočila ja"
, izjavila je Rumiha. Te o financiranju i produciranju filma još nadodala:

"Mi u ženskoj snowboard industriji to obavljamo vrlo jednostavno, s par fotki eksplicitnog sadržaja na e-mail sponzora.

Odlučile smo u početku ovo raditi jer nas zabavlja i jer nam omogućava da putujemo i boardamo skupa i nadam se da će tako i ostati.

Producirati snowboard film je kao raditi u turističkoj agenciji kombiniranoj s meteorološkom stanicom, pravničkim uredom i marketinškom firmom pa mi neće škoditi da malo proširim horizonte."


Novost je i angažman riječkog 'video virtuoza' Rene Galla, koji se dokazao na nekoliko Tribe Films filmova te radom u austrijskom Qparksu, pa su ga cure iz Lipsticka uzele za snimatelja.

Vid Barić se priključio curama samo na putovanju, a snimat će odvojeno za svoj novi YUGO Frist projekt. Iako je plan bio da se snima i u Finskoj, zbog nedostatka snijega slijedećih mjesec dana provest će na Islandu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 251143
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr