SNOWBOARD

»

VIJESTI

13.04.2010.      

Autor: Ante Pašalić 

Marko Grilc preskočio snowmobile!

Pogledajte video s prošlotjednog Red Bull sessiona na Rogli

Marko Grilc, najbolji slovenski snowboarder te jedan od istaknutijih Red Bullovih snowboardera ponovno je nadmašio samog sebe. Grilc je u suradnji s Red Bullom i skijalištem Rogla organizirao poseban session na kojemu mu je cilj bio završiti sezonu na dostojanstven način.

-.--.-

Ova sezona je izuzetno uspiješna za Marka Grilca, Slovenskog pro ridera, čak nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca. Osim što je sezonu završio na 7. mjestu TTR ljestvice te osvojio neka od prestižnijih natjecanja, kao npr Air&Style u Innsbrucku, Marko je odlučio završiti ovu sezonu s odličnim sessionom, dostojnim zvršetka ove velike sezone.

Na Rogli je izgrađen najveći kicker koji su ovi prostori ikada vidjeli, a sve za potrebe RedBullovog sessiona - preskakanja snowboardera preko snowmobile vozača. Vozač snowmobilea bio je iskusni veteran Ross Mercer. Cilj Grilca bio je da preleti Rossa! Kicker je građen skoro tjedan dana, a iskorištena je ogromna količina snijega, koja je bila potrebna za izgradnju i održavanje ovog svjetskog spektakla.

-.--.-

Da bi session bio još impresivniji Grillo je izveo BS 1080, Double Cork, Cab 9 a Ross na snowmobileu Superman, Tsunami i Can Can trik. Obratite pažnju u videu da se u jednom trenutku skoro dodiruju.

Slika govori više od tisuću riječi, a video još i više.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 220488
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr