NATJECANJA

»

SNOWBOARD

01.01.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Guerrilla Snowboard Session Zagreb 2015.

I ovoga siječnja, već četvrtu godinu za redom, u Zagrebu će se održati Guerrilla Snowboard Session snowboard natjecanje.

Natjecanje će se i ove godine održati u partnerstvu s jednim zagrebačkim trgovačkim centrom, za njega je osigurano 10.000 kuna nagradnog fonda, a organizatori iz Surfmania tima na natjecanje pozivaju i goste iz inozemstva.

Sukladno kreativnom marketinškom konceptu natjecanje je bez fiksnog termina. Datum je, naime, samo okvirno određen, a natjecanje se u pravilu odvija u siječnju, 72 sata nakon što padne ozbiljan snijeg u Zagrebu. Do sada je to uobičajeno bilo između 17. i 25. siječnja.

Za točne informacije o datumu održavanja natjecanja bit će potrebno redovito pratiti Internetske stranice organizatora, dok će se, uz nagradni fond, natjecatelji na Guerrilla Snowboard Sessionu 2015. boriti i za drugu vrijednu snowboard opremu.

U prilogu vam donosimo i prvu prigodnu video-najavu eventa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4094255
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr