NATJECANJA

»

SNOWBOARD

08.01.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Carnival Snowboard Session u novom formatu

Nakon godine pauze ponovo je na rasporedu Carnival Snowboard Session. Popularno riječko natjecanje na rasporedu je 31.01. na Gatu Karoline riječke.

Carnival Snowboard Session ponovo se vraća u obliku rail sessiona, ali ovoga puta s nešto većom i atraktivnijom stazom nego što je to bio slučaj ranije. I ove godine je CSS ponovo u World Snowboard Tour kalendaru.

CSS WarmUp party priprema se u klubu Makina i to 23.01.2015., a istu večer će biti i promocija dokumentarnog filma o 20 godina bordanja u Rijeci pod nazivom "Riječka snowboard priča". Film će se moći pogledati u Art kinu Croatia.

Nakon završetka natjecanja, 31.01., na rasporedu je i koncert grupa Jonathan i Belfast Food, dok je after party predviđen također u klubu Makina (Arca Fiumana). 

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 156433
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr