SKIJALIŠTA

»

SRBIJA

30.05.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Skijališta Srbije

 

Kopaonik: Pripremni radovi za dvije šesterosjedežnice

Svibanj je na Kopaoniku donio početak pripremnih radova za izgradnju dviju novih, grijanih i natkrivenih šestrosjedežnica.

Dvije moderne šesterosjedežnice Kopaonik bi trebao dobiti na lokacijama Gvozdac (naslovna fotografija) te Krčmar. Prva faza radova na lokaciji Gvozdac obuhvaćala je demontažu stupova postojećeg ski lifta, a upravo danas kreće i kopanje temelja za stupove nove žičare, saznaje se iz Skijališta Srbije.

Kopanje temelja za stupove paralelno se odvija i na lokaciji Krčmar. Radovi na izgradnji temelja polaznih i izlaznih stanica žičara slijedeći su potom na redu. Dok će pripremnim radovima biti obuhvaćena i sanacija lokalnih prilaza, kako bi se mehanizacija adekvatnije mogla kretati po terenu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 01. lipnja 2014.   22:05h

  Član od:
  07.03.2009.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  sve više razmišljam da iduće zimovanje bude na kopaoniku. čuo sam da je fenomenalno, a vidim da se svake godine sve više ulaže i modernizira. čujem da su na nivou nekih austrijskih skijališta. još kad pogledam da imam familiju u srbiji, spojit ćemo ugodno i korisno i jeftino. samo se nadam da budu cijene ostale prihvatljive. o kronplatzu i sličnim destinacijama od sada samo sanjam i hranim se sjećanjima. a kod nas više nije ni srednja žalost nego teška žalost. platak je skoro baj baj i samo čekamo da još ugase sljeme. a to će bit kad ivica završi svoju karijeru, dakle imamo još 2 sezone. izgleda da mi onda preostaje windsurfing jer vjetar je još uvijek besplatan.
 • Objavljeno: 30. svibnja 2014.   12:43h

  Član od:
  26.10.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Ovo je prestrašno......! Još samo čekam da u Somaliji naprave neku žicu, pa da i oni budu ispred nas! Glavno da su palnovi spremni, i da se guzičari uz njih stalno slikaju!

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 51345
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr