SNOWBOARD

»

VIJESTI

02.12.2010.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Rene Gallo (lijevo) tijekom snimanja na Dachsteinu

 

Dachstein superpark clip

Poznati finski pro rider Ville Uotila s hrvatskim snimateljem

Prošlog tjedna na Dachstein ledenjaku pro boarder Finac Ville Uotila susreo se sa hrvatskim snimateljom Reneom Gallom te je odradio shooting. Horsefeathers Superpark na Dachstein ledenjaku je odabran kao lokacija zbog odličnih uvjeta, a Riječanin Rene Gallo odabran je za snimatelja zbog svojih odličnih video clipova. Autor je poznatiji domaćoj publici s montažom zadnjeg Tribe filma pod imenom "All In".

Uz ostale lokalne "shreddere" s Dachsteina, Rene Gallo je uspio zabilježiti odlične snimke i producirati odličan video clip. Osim toga zanimljivost je da je zakoračio na europsku snowboard scenu, jer odnedavno je počeo snimati za austrijsku firmu Qparks, koja je specijalizirana za izradu i održavanje parkova diljem Europe.

Uživajte u odličnom editu sa Dachstein ledenjaka, koji je zatvoren za sezonu, a svoja vrata ponovno otvara krajem svibnja iduće godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 253245
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr