SNOWBOARD

»

VIJESTI

14.02.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

"Dolijali" nizozemski kradljivci snowboardova

Austrijska policija uhitila dvojicu Nizozemaca osumnjičenih da su ukrali preko stotinu boardova.

Austrijska je policija prošlog tjedna uhitila dvojicu Nizozemaca osumnjičenih da su sa skijališta ukrali više od stotinu snowboardova. Dvojac je "operirao" po tirolskim skijalištima, a "dolijali" su u Ischglu gdje su ih policajci uhvatili na djelu dok su otuđivali boardove ispred jednog apres-ski bara.

U vozilu im je pronađeno 40 boardova, a nizozemska je policija pronašla još opreme za koju se sumnja da je ukradena u stanu dvojice Nizozemaca u Utrechtu. Lopovi su ukradene boardove povoljno prodavali putem interneta.

Na tirolskim je skijalištima, prema austrijskim izvorima, u 2009. ukradeno preko 2.700 pari skija i boardova, dok je u cijeloj Austriji ukradeno točno 4,576 pari skija i 838 snowboardova. Broj krađa opreme po skijalištima je porastao za oko 13% u odnosu na godinu prije.

Policija upozorava skijaše i boardere da osiguraju svoju opremu lokotom prije odlaska u apres-ski barove i restorane na stazi. Učinkovitim se rješenjem pokazalo i razdvajanje skija te ostavljanje na različitim mjestima ispred barova.

-.-Skijanje.hr-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 203886
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr