SNOWBOARD

»

VIJESTI

08.10.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Hotzone.tv Hintertux park opening

Deseto, jubilarno, izdanje popularnog otvorenja snowparka na jedinom austrijskom skijalištu koje je otvoreno cijele godine, i ovoga je puta donijelo pregršt zabave te odličnih izvedbi ponajboljih svjetskih ridera.

Odlično vrijeme te isto takvi snježni uvjeti, na jednom od najboljih izdanja snowparka prilikom otvaranja, dočekali su tisuće skijaša i bordera željnih skijanja, bordanja i partijanja.

Od 02. do 05.10. tako je bilo moguće testirati opremu čak 27 renomiranih snowboard proizvođača, a osim svakodnevnih partija na skijalištu, ali i u dolini, svi okupljeni imali su priliku voziti i chillati s brojim pro riderima, poput; Tom Tramnitza, Benny Wetschera, Marka Grilca, Anne Gasser i drugih.

Ovaj tradicionalni event tako je i službeno označio početak sezone na Hintertuxu. Od proteklog vikenda snowpark će se uređivati na dnevnoj razini, a svi zaljubljenici u park & pipe zasigurno će doći na svoje odlaskom na Hintertux. 

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 107900
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr