NATJECANJA

»

SKIJANJE

06.11.2014.      

Autor: Matija Kralj 

Ivica Kostelić već u Leviju

Iako su iza njega vrlo dinamični dani, svježi tata i "prvo ime" hrvatskog skijanja očito ništa ne želi prepustiti slučaju kada je u pitanju start slalomske sezone Svjetskog kupa.

Hintertux, nekoliko dana Zagreba, Hintertux te sada već i Levi - ovako su nekako izgledali putevi Ivice Kostelića nakon Söldena. Deset dana uoči same utrke najbolji hrvatski skijaš "brusi" već slalomsku formu u susjedstvu Djeda Mraza. A očekivanja od njegove, uz superkombinaciju, paradne discipline za novu sezonu i nisu sasvim malena.

Uoči prvog slaloma u Leviju Ivica je progovorio o određenim izmjenama po pitanju slalomske tehnike te i dosta ozbiljnim prilagodbama materijala, a koje bi ga iznova trebale učiniti sasvim konkurentnim za "top 5", "top 10" plasmane. A ako si tamo - i na koračić si od samog vrha.

U novu slalomsku sezonu Ivica kreće s točno 15. pozicije na listi koja određuje slalomske startne brojeve - još jedan razlog za što snažniji fokus na Levi, a kako bi se, i u prvim slalomima koji slijede nakon toga (uoči Sljemena, uz city event u Münchenu, još su dva), za početak moglo nastupati sa startnim brojevima između 8 i 15.

Snježna kontrola FIS-a danas je, inače, dala i službeno "zeleno svjetlo" za održavanje po jednog slaloma skijašica i skijaša na "Levi Black" stazi 15. i 16. studenog.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223343
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr