SNOWBOARD

»

VIJESTI

20.10.2008.      

Autor: Ante Pašalićtribe-films.com  

Novi Hrvatski snowboard video - "All in"

Riječka snowboard ekipa i njihova produkcijska kuća, Tribe Films ponosno su najavili svoj treći snowboard uradak - "All in"!

Nakon prošlogodišnjeg "In Love" snowboard videa, Tribe ekipa najavljuje svoje novo video izdanje. Film je snimljen u proteklih godinu dana na lokacijama u Hrvatskoj i Europi.

U videu nastupaju neki od najboljih domaćih snowboardera, te njihovi prijatelji:Marko Dukić, Vid Barić, Matija Dukić, Toni Jelenić, Anja Štefan, Maja Radišić, Relja Ančić, PJ Gustafsson i Filip Krstanović.

Glazbena podloga povjerena je Riječkom Hip-hop talentu - Doki Dok, s pjesmom "Radost je bitna".

Sve skupa pogledajte u teaseru za predstojeći film - "All in". Video izlazi nakon premijere, te će biti dostupan na web stranicama Tribe Filmsa i to u potpunosti besplatno.

Premijera je  zakazana za 19.12.2008. u Riječkom klubu Stereo, a više informacija vezano za premijere "All in" u ostalim gradovima znat će se naknadno!


 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 244195
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr