SNOWBOARD

»

VIJESTI

20.02.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Održan prvi tečaj za pripravnika i učitelja snowboarda na Sljemenu

Po prvi puta je unutar granica Hrvatske, odnosno na Sljemenu, održan tečaj za pripravnike i učitelje snowboarda u organizaciji Skijaškog učilišta i tehničkoj organizaciji Zbora trenera i učitelja snowboarda Hrvatske.

Zbog pristupačnosti samog tečaja na istom je nastupilo čak 18 polaznika, od čega 13 novih pripravnika, te 5 učitelja koji su položili obuku za pripravnika unazad dvije godine.

Novi snowboard učitelji su proveli devet dana na Sljemenu, gdje su uz pomoć demonstratora savladavali znanje potrebno za njihovu buduću profesiju. Obuka se sastoji od rada na snijegu i demonstracije vožnje različitih elemenata, zanimljivih i korisnih predavanja, te od metodološke obuke koja obučava nove učitelje direktno za rad s polaznicima snowboard škola. Zadnja dva dana tečaja, novi učitelji su morali pokazati stečeno znanje i nove vještine pred ispitnom komisijom.

Skijanje.hr čestita svim novim učiteljima koji su uspješno položili te im želi mnogo zanimljivih dana na snijegu u zimama koje su ispred nas!

-.--.-

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 22. veljače 2013.   00:01h

    Član od:
    21.02.2013.

    Mjesto:
    Hrvatska,

    ma vidjela sam neke curke da placu, ne znam mozda sam zbrckala... moj bed ;)
  • Objavljeno: 21. veljače 2013.   20:09h

    Član od:
    07.12.2011.

    Mjesto:
    Hrvatska, Velika Gorica

    " PRISUSTVOVALI SMO TECAJU IZ DOVOLJNE DALJINE DA PRIMIJETIMO KAKO SU NEKI POLAZNICI SVAKI DAN BILI U SUZAMA, DA LI JE TO ZNAK VRLO TESKIH ELEMENATA ILI PSIHOLOSKOG PRISTUPA DEMONSTRATORA PREMA POLAZNICIMA? "
    (Član ketibeti)

    Nisam primjetio..... Koliko sam uspio vidjeti a dosta sam pratio taj tečaj..
  • Objavljeno: 21. veljače 2013.   19:48h

    Član od:
    21.02.2013.

    Mjesto:
    Hrvatska,

    PRISUSTVOVALI SMO TECAJU IZ DOVOLJNE DALJINE DA PRIMIJETIMO KAKO SU NEKI POLAZNICI SVAKI DAN BILI U SUZAMA, DA LI JE TO ZNAK VRLO TESKIH ELEMENATA ILI PSIHOLOSKOG PRISTUPA DEMONSTRATORA PREMA POLAZNICIMA?

Prikazano 3 od 3 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 294853
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr