24.01.2017.      

 

FIS Master Cup Sljeme 2017.

Prošlog je vikenda Sljeme bilo domaćin Fis Master cup-a, međunarodne trke za skijaške natjecatelje veterane.

Okupilo se tako oko 170 natjecatelja iz dvadesetak zemalja svijeta koji su se prvo okušali u noćnom veleslalomu na crvenom spustu u subotu od 18 sati. Natjecatelji u dobi od 30 godina nadalje, nadmetali su se u dobnim skupinama od po pet godina te u kategorijama A, B, i C.

Prvoga dana Hrvatska je osvojila dvije veleslalomske bronce i to u kategoriji C3 mlađe žene, Astrid Werbolle, te u kategoriji A 3 mlađi muškarci Tomislav Gregurić. Drugog su ,pak, dana također za Hrvatsku pale dvije medalje u slalomu i to obje u kategoriji C3 Astrid Werbolle srebro te Iva Šerkinić bronca.

Hrvatski Cro ski Master team nastupio je sa svojih 15-tak natjecatelja te su svi pokazali spremnost volju i borbenost. Rezultati su ,pak, više bili na strani susjeda Austrijanaca, Slovenaca, Talijana koji ipak uživaju u blagodatima svog planinskog kraja pa tako i više dana treninga.

Nakon utakmice koja se održava po pravilima FIS-a, priređeno je i proglašenje te party u Tomislavovom domu. Mnogobrojni Masteri, nerijetko su i bivši natjecatelji Svjetskog kupa kojima je i dalje velika strast natjecanje te su u zavidnoj formi i u svojim 'najboljim' godinama.

-.--.-

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4709287
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr