Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

05.05.2008.      

Autor: Ante PašalićPhoto: derdachstein  

Otvorenje "superparka" na Dachsteinu

Uz dosta novosti, 10. svibnja otvara se ledenjak na Dachsteinu, sa svojim popularnim snowparkom

Burton snowboards je nakon četiri uspješne godine suradnje odustao od sponzorstva Dachstein superparka. No zamjena sponzorstva nije se dugo čekala. Nedugo nakon odlaska Burtona Atomic snowboards u vrlo kratkom roku uspijeva dogovoriti suradnju s "derDachstein-om" i "Qparks" ekipom. Osim Atomica i Bluetomato shop, novi sponzor je i Horsfeathers clothing, koji sponzorira dio parka.

Najistočniji park u Alpama, ove godine u proljetnoj/ljetnoj sezoni ima pregršt odličnih novina. Osim nevjerojatnih 6,5 metara snijega (!), u novoj sezoni će nas dočekati i veliki broj novih elemenata, te gotov i u potpunosti obnovljen superpark. Dodan je i znatan broj novih snježnih elemenata, corneri svih veličina, prošireni medium line, nekolicina novih railova, wall te proširen i obnovljen početnički dio parka.

Dan otvorenja je zakazan za 10.5.2008., a radit će sve do 01.12., što garantira odličnu ljetnu sezonu na ovom popularnom štajerskom ledenjaku. Glavni shaper parka je Bernd Mandelberger (Qparks), koji će se sa svojim velikim iskustvom pobrinuti da park sve dočeka u najboljem stanju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3216413
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr