SNOWBOARD

»

VIJESTI

03.02.2009.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Arhiva Skijanje.hr

 

 

Snowboard reprezentacije u Bardonecchiji!

A i B snwoboard reprezentacija u Italiji!

Hrvatska snowboard B reprezentacija trenutačno se nalazi u talijanskoj Bardonecchiji, u sastavu Marko Dukić, Anja Štefan, Ana Rumiha i A reperzentativka Morena Makar.

B reprezentacija će nastupiti na prvom FIS SlopeStyle natjecanju Svjetskog Kupa, 6. i 7. veljače. dok će Morena Makar dan kasnije voziti Halfpipe disciplinu u Svjetskom Kupu.

Od djevojaka očekujemo odlične rezultate, jer su cure naporno trenirale, te bi silni trening trebao uroditi plodom. Morena je u odličnoj formi, no iznimna konkurencija na slijedećeoj postaji Svjetskog kupa u halfpipe-u ne ide joj u prilog! Marka Dukića očekuje iznimno teška konkurencija, no on je spreman, te mu posebno želimo puno sreće!

Ostatak reprezentacije trebalo je put u Makedoniju na FIS Slopestyle i Big Air natjecanje, no to je otkazano zbog obilne kiše koja je pala u Makedonskom Mavrovu, te primorala organizatore na otkazivanje natjecanja. Od 9. do 12.2. na Kopaoniku u Srbiji održava se FIS Europa Cup, te će svi naši B reprezentativci sudjelovati na tom natjecanju.

Cijeloj reprezentaciji želimo puno sreće, te ostvarenje odličnih rezultata!

-.-Skijanje.hr-.-
Marko Dukić
-.-Skijanje.hr-.-
Anja Štefan
-.-Skijanje.hr-.-
Ana Rumiha
-.-Miki Toskić-.-Morena Makar, Valmalenco
Morena Makar

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 213767
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr