SNOWBOARD

»

VIJESTI

11.11.2010.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Pleasure Jam

 

TTR 4Star Horsefeathers Pleasure Jam

Europska snowboard scena na jednom mjestu! 8. Horsefeathers Pleasure Jam!!

Tradicionalno otvorenje snowboard sezone počinje, naravno,  nigdje drugdje nego na austrijskom glečeru Dachsteinu uz legendarno 8.Pleasure Jam natjecanje. Preko 160 međunarodnih natjecatelja okupit će se narednog vikenda na Dachsteinu. Osim velikog broja pro ridera iz cijelog svijeta, prisustvovat će i poznati snowboarderi kao što su Marko Grilc, Elias Elhardt, Seppe Smits, Roope Tonteri, Kevin Backström, Markus Keller i Stephan Maurer. Svjetska TTR prvakinja Finkinja Enni Rukajärvi također će biti prisutna uz Silviu Mittermmüller, Cilku Sadar te mnoge druge riderice.

Vremenska prognoza je za sada odlična i predviđa  sunce za cijeli vikend, te se nadamo da će se i ostvariti. Superpark Dachstein je u potpunosti spreman i uređen kako bi zadovoljio visoke snowboard standarde za jedno ovakvo veliko natjecanje.

Odlična vijest za sve ridere i posjetitelje je da će samo Pro dio parka biti ograničen za korištenje, zbog natjecanja, dok će medium i beginner line biti otvoreni za javnost!

-.-pleasure jam-.-

Andi Rock glavni shaper i dizajner cijelog parka sa svojom je ekipom složio pravu stvar. Pro line počinje butterboxom, zatim kicker line sa 13m i 10m, te nakon njih 18 i 15m, a završava 14 metarskim funboxom i wallrideom. Medium line će sadržavati klasični setup sa kicker lineom od po tri kickera i paralelno postavljenih boxova. Begginer line se sastoji od 3m straight Box XL – 6m updown, 6m stepup Box – 3m straight box – 6m elephant box, 4m straight – 9m rollercoaster – 9m a-frame i paralelno sa jib lineom postavljeni su mali kickeri sa 2,5m kicker – 3m kicker – 4m flata namjenjenih svim početnicima.

Afterparty ne treba posebno predstavljati, jer su doslovno legendarni sami po sebi, te pružaju najbolju moguću zabavu u Alpama, te poseban uvod u novu snowboard sezonu!

Sve se posložilo za odličan snowboard vikend, vidimo se!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 17299
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr