SNOWBOARD

»

VIJESTI

15.12.2008.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Lorenz Holden, TTR  

TTR 6Star Roxy Chicken Jam otkazan!

Proteklog vikenda trebao je biti održan šesti Roxy Chicken Jam, no otkazan je zbog iznimno jakog vjetra!

Austrijski Kaprun je po šesti puta ugostio jedino 6Star TTR žensko natjecanje u Europi, Roxy Chicken Jam! Na žalost, natjecanje je moralo biti otkazano zbog jakog vjetra (140km/h !!). Tako je jedino europsko žensko 6Star natjecanje otkazano, a slijedeće čekamo dogodine!

Organizatori su morali priopčiti tužnu vijest da contesta neće biti, ali uvijek je primarna sigurnost svih riderica, tako da je natjecanje moralo biti otkazano!

Najbolje boarderice svijeta, suočit će se na američkom Roxy Chicken Jamu na proljeće! Slijedeće veće žensko natjecanje održat će se u siječnju, na Burton European Openu!

Top 5 u TTR Svj. poredku

1. Anderson, Jamie USA
2. Staveley, Lauren AUS
3. Davis-Meehan, Michaela AUS
4. Rennie, Kara CAN
5. Candrian, Sina SUI

Vicci Miller
Vicci Miller

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 266557
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr