Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

25.01.2010.      

Autor: Ivan Kašuba 

ZTUSH: Tečaj za učitelje snowboarda

Od ove godine, Skijaško učilište organizira tečaj za učitelje daskanja na snijegu. Tečaj se održava početkom mjeseca ožujka u talijanskom Dobbiacu.

Po prvi put, Skijaško učilište HZUTS-a u suradnji sa Zborom trenera i učitelja snowboard-a Hrvatske (ZTUSH) organiziraju tečaj za učitelje daskanja na snijegu.

Tečaj se održava u talijanskom Dobbiacu, 04.-13.03.2010. godine. Terenska i teorijska nastava raspoređena je kroz 9 dana, gdje će se zadnji dan moći polagati za dobivanje licence pripravnika (I dio specijalnosti) ili učitelja (II dio specijalnosti) daskanja na snijegu, ovisno o tome koji dio pohađate.

Program prvog dijela specijalnosti obuhvaća obuku elemenata osnovne i napredne škole daskanja na snijegu, dok je drugi dio specijalnosti rezerviran za obuku elemenata natjecateljske škole daskanja na snijegu.

Za sve polaznike tečaja osiguran je smještaj na bazi polupansiona u hotelu Laurin koji se nalazi u Dobbiacu. Troškove školarine, smještaja, ski karte, prijevoza i putnog osiguranja potrebno je u ukupnom iznosu od 7.100 Kn uplatiti isključivo na žiro-račun Skijaškog učilišta.

Prijave se primaju do popunjenja smještajnog kapaciteta, a završno s 21.02.2010.

Prijavu za tečaj kao i ostale dodatne informacije vezane uz nastavni proces možete dobiti na službenim stranicama ili radnim danom od 12:00-16:00 sati na tel. 01/ 239-9950.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 645158
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr