Skijanje.hr

SKIJANJE

»

ŠKOLA

05.02.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Arhiva HZUTS

 

HZUTS: Tečaj za učitelje skijanja u San Candidu

Skijaško učilište organizira Tečaj za učitelje skijanja koji će se održati u San Candidu, Italija od 22.-31.03.2014. godine.

Kako pojašnjavaju iz HZUTS-a, preduvjet za prisustvovanje Tečaju položen je prijemni ispit, osim u slučaju ako se radi o natjecateljima koji su sudjelovali i natjecali se na Olimpijskim igrama, Svjetskim prvenstvima ili u Svjetskom kupu, ili u slučaju da se radi o natjecateljima koji imaju manje od 80 FIS točaka. Takvi kandidati se direktno mogu prijaviti na Tečaj, uz predočenje potvrde o navedenim statusima.

Za sve ostale, Kamp za pripremu i polaganje prijemnog ispita je obveza, a u tom slučaju zainteresirani se mogu prije Tečaja pridružiti na:

Kampu za pripremu i polaganje prijemnog ispita na Sljemenu (u organizaciji ZUTS-a Nik Krčmar)

ili na

Kampu za pripremu i polaganje prijemnog ispita u Sextenu (u organizaciji HZUTS-a)

Više informacija o samom tečaju pronaći ćete klikom na slijedeću poveznicu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 563848
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr