SNOWBOARD

»

VIJESTI

11.11.2008.      

Autor: Vjeran Baranović 

Na Kronplatzu najveći snowpark u Južnom Tirolu

"Snowpark Kronplatz", kako glasi ime ovog parka, trebao bi biti najveći snowpark u Južnom Tirolu...

Nakon dugog čekanja, jedno od najpopularnijih talijanskih skijališta, Kronplatz, odlučilo se za gradnju snowparka. Snowpark Kronplatz bit će napravljen na stazi kod gondole "Belvedere", a imati će jugo-istočnu orijentaciju, odnosno "gledat" će na sunčanu stranu. F-tech Company u suradnji sa freestyle klubom Vitamine F, sa Kronplatza, odgovorni su za planiranje, konstruiranje i nadziranje parka.

Tehnički podaci:
Start: 2230 m
Dužina: 750 - 800 m
Površina: 58.300 m²
4 različite linije - različite težine
Održavanje: ratrak, 2 shapera, 3 sata svaki dan
Snijeg: 100.000 m³

Pro Line nudit će 3 tablea za redom s po 2 kickera na svakom te sa 14 - 20 m flata i 7 railova i boxova. Medium Line imat će 5 tablea za redom sa 7 kickera, 6 - 15 m flata te 8 railova i boxova. Easy Line ima 6 - 7 tablea sa 8 manjih kickera, 1 - 6 m flata i 7 railova i boxova koji vire van snijega samo 20 - 30 cm. Obitelji će najviše zanimati Family Line, koji nudi 6 različitih hupsera i manjih stvari za djecu te mali snježni dvorac koji je konstruiran za ski škole. Easy Fun označava line za sve. Imat će 4 mala tablea za redom s 4 kickera, 2 - 6 m flata i 4 raila i boxa.

Postoji već i virtualni prikaz tako da već sada možete birati svoje kickere i zamišljati kako najbolje iskoristiti ovaj park.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 175357
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr