25.11.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Za vikend 28.11. u radu i Dolomiti Superski

Od narednog vikenda započinje i sezona skijanja u Italiji. Točnije, kompleks Dolomiti Superski već će prvoga dana nuditi respektabilan broj otvorenih skijaških staza.

Ponešto prirodnog snijega koji je u velikoj mjeri potpomognut i artiljerijom od ukupno 4.700 snježnih topova omogućit će početak skijanja u Dolomitima već posljednjeg vikenda u studenom. 12 povezanih dolina u Dolomitima skijašima će otvoriti staze u Cortini d'Ampezzo, Kronplatzu, Sextenu, Obereggenu i Civetti.

No predstojeće otvaranje samo je predvodnica masovnog otvaranja skijališta u Dolomitima koje je na rasporedu za vikend od 04. do 06.12. Situacija sa snijegom se uvelike popravlja pa svi oni koji planiraju put talijanskih skijališta na neki od popularnih "ski openinga", mogu polako pripremati opremu i brusiti rubnike.

Ovdje možete pogledati video zasnježenja Kronplatza, koji će prvog radnog dana, barem sudeći po najavama, u funkciji imati minimalno 14 skijaških staza.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 250324
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr