09.09.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kronplatz s novom gondolom u novu sezonu

Talijanski Kronplatz se još jednom nameće kao jedan od predvodnika po pitanju broja investicija u skijašku infrastrukturu. Za narednu sezonu sprema se nekoliko noviteta.

Nova gondola Belvedere bit će spremna za novu sezonu. Osim kapaciteta, koji će u novoj gondoli iznositi 3.300 skijaša/sat, gondola će doprinijeti i udobnosti putnika. Pri vožnji od 6 m/s 15 putnika unutar kabine moći će uživati u wireless pristupu Internetu. To je ujedno već treća gondola na Kronplatzu koja nudi pristup Internetu za vrijeme vožnje.

Osim nove gondole, Kronplatz ulaže i u širenje skijaških staza. Tako će, primjerice, ski staza Alpen biti dodatno proširena, dok je trenutno u fazi i izgradnja dodatne (alternativne) staze uz gondolu Ried. Isto tako, već ionako moćna snježna artiljerija dodatno se unaprjeđuje. Ovoga puta staza Miara će dobiti nove topove i dodatnu vodu, ne bi li se početnicima dodatno poboljšali ionako već iznimno dobri uvjeti za skijanje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 09. rujna 2015.   23:28h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    U Lič?! Baš me zanima...
  • Objavljeno: 09. rujna 2015.   09:49h

    Član od:
    08.12.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Trenutno je oglasena na prodaji sedeznica Platou , dakle za sezonu 16/17 je i ta nova
    Mada za utjehu ima i tamo nelogicnosti za koje smo mislili da se samo kod nas desavaju. Zicarama Kronplatz upravljaju tri drustva ( Brunico, Olang, San Vigilio ). Na gondolu Marchner se nastavlja ova gondola Belvedere. Prilikom gradnje novoga Marchnera prije par godina ( u vlasnistvu Olanga ) isti su htijeli ga produziti do vrha nastavljajuci trasu na postojeci Belvedere ( u vlasnistvu Brunica ). I gle cuda nisu se htijeli dogovoriti pa sada imamo i dalje dvije zicare jedna za drugom ;)

    Inace kako nam drug kaze, stara zicara se trenutno iskrcava u Liču

    Bilo bi krasno kada bi skijanje.hr malo pronjuskalo ( ako vec to ne rade )

    [Editirano] 09. rujna 2015. u 09:50h

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 122880
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr