SNOWBOARD

»

VIJESTI

23.03.2010.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Sbk Nine  

Nine Open 2010 - rezultati

Proteklog vikenda na Platku održano je 6. natjecanje Nine Open 2010 - 6th anniversary

Najdugovječnije bordersko natjecanje u Hrvatskoj, poznatije kao Nine Open, doživjelo je svoje šesto izdanje. Ove godine natjecanje je održano pod nazivom "The 6th anniversary" i ponovno je okupilo brojne hrvatske vozače, mlade i stare, početnike i iskusnije, koji su odmjeravali snage na vrlo dobro uređenom snowparku na stazi Radeševo na Platku.  Važno je napomenuti da je i ovo izdanje "Nine Opena", baš kao i svake godine, bilo i službeno Prvenstvo Primorsko-Goranske županije, te Prvenstvo Hrvatske u disciplini Slopestyle.

Vrijeme nije išlo na ruku organizatorima, no gusta magla ipak nije spriječila natjecatelje da pokažu što znaju i pokušaju impresionirati suce izvodeći trikove na elementima u snowparku. Uslijed vremenskih uvjeta i slabe vidljivosti kicker se nije mogao voziti, no 3 elementa u nizu bili su i više nego dovoljan izazov natjecateljima. 

Natjecanje je održano u pet kategorija, a titula prvaka i prvakinje Hrvatske pripala je idućim natjecateljima u slijedećim kategorijama: Cure- Anja Štefan, Djevojčice- Lea Jugovac, Dječaci– David Sutlović,  Dečki- Vid Barić, Masters-  Jovica Mitrović.

Poredak prva 3 natjecatelja po kategorijama:

Cure:

1. Anja Štefan
2. Maja Radišić
3. Eva Markiš

Djevojčice:

1. Lea Jugovac
2. Ana Mišetić
3. Paulina Blašković

Dječaci:

1. David Sutlović
2. Frane Kostelić
3. Filip Kukoč

Dečki:

1. Nejc Ferjan (SLO)
2. Vid Barić
3. Luka Ivica

-.-Nine Open-.-

-.-Nine Open-.-

-.-Nine Open-.-
-.-Nine Open-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 161126
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr