NATJECANJA

»

SNOWBOARD

26.02.2009.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Arhiva Skijanje.hr i SK Ogulin  

Otvorenje snowboard parka na Bjelolasici

Ovog vikenda u planu je otvorenje snowparka na Bjelolasici

U subotu 28. veljače 2009. otvara se dugo očekivani park na Bjelolasici. Nakon gotovo tri godine(!) rada na parku i rješavanja potrebnih dozvola, park je napokon u funkciji.

Skijanje.hr magazin 2006. godine organizirao je prvi pravi snowboard contest Bjelolasica Open  na padinama Bjelolasice te inicirao ideju izgradnje parka. Kasnije su se udružile snage s tada novonastalim snowboard klubom "Ogulin" i to s jasnim ciljem izgradnje snowparka na padinama Bjelolasice. Enormni naporimi svih članova Snowboard kluba Ogulin i HOC Bjelolasice danas su napokon dali rezultata te hrvatski snowboard ima još jedan snowpark.

Kako zadnje dvije godine nije bilo moguće izgraditi park zbog loše zime i nedostatka snijega, sve se prolongiralo do ove sezone. Relativno velike količine snijega na Bjelolasici stovrile su uvjete za izgradnju ovako zahtjevnog projekta. Park je u potpunosti napravljen od prirodnog snijega, što je samim time i otežalo izgradnju. Napokon je sve spremno, te je nadolazeći vikend jedina logična destinacija za sve hrvatske snowboardere.

Vrijedna ekipa Snowboard kluba Ogulin organizira ovaj vikend pravi session u novom parku, sa photo sessionom, roštiljem, Dj-om, te večernjim partyjem.

Park se nalazi na stazi "Livade 2", a sadrži dva tablea, jedan srednje veličine te jedan manji, na kojem se nalaze 7 metarski i 4 metarski kicker, downrail (8 m), Kink-box (6 m), Rainbow (6 m) i dva manja boxa namjenjena početnicima. Napominjemo da je park tek u prvoj fazi izgradnje i napravljen je isključivo od prirodnog snijega, bez izgrađene zemljane podloge, kako se ne bi netko razočarao očekivavši "pro park". U parku su elementi u solidnom stanju, te će pružiti zabavu za cijeli vikend.

Na Bjelolasici je trenutno, prema službenim podacima, 40 cm snijega, no prema neslužbenim ima ga 80-ak centimetara, što je više nego dovoljno za uživanje na snijegu.

Kako bi ova pozivnica bila još potpunija, HOC Bjelolasica  samo ovaj vikend omogućava dvodnevnu kartu i jedno noćenje s doručkom  za samo 320 kn. Više informacija potražite na www.snowboard-ogulin.hr, ili se javite na e-mail adresu ante.pasalic@skijanje.hr

S iznimnim veseljem Skijanje.hr magazin Vas poziva vas na snowboard i ski druženje ovaj vikend na Bjelolasici!

(U park ulazite na vlastitu odogovornost)

-.-SK Ogulin-.-
Mali box

-.-SK Ogulin-.-
Mali kicker

-.-SK Ogulin-.-
Down rail

-.-SK Ogulin-.-
Srednji kicker (7 metara)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 192251
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr