Skijanje.hr

SKIJALIŠTA

»

HRVATSKA

19.02.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Čelimbaši od županije 1,7 milijuna kuna

Primorsko-goranska županija će za skijalište Čelimbašu u Mrkoplju izdvojiti ukupno 1,7 milijuna kuna kroz četiri godine.

Kako izvještava Primorsko-goranska županija, u njenom je sjedištu jučer održano svečano potpisivanje ugovora namijenjenim projektima s područja Gorskog kotara. Među njima se našao i ugovor o sufinanciranju projekta Žičara Čelimbaša u vrijednosti od 400 tisuća kuna.

Načelnik Općine Mrkopalj Ivica Padavić podsjetio je da je za rekonstrukciju postojeće žičare Čelimbaša Županija prošle godine izdvojila iznos od 500 tisuća kuna, a planirano je da se i u 2015. te u 2016. godini izdvoji po 400.000 kuna. Na taj način, s danas potpisanim ugovorom ukupna sredstva Županije za žičaru Čelimbaša iznosit će 1.700.000 kuna.

Uz sredstva koja ulaže Općina Mrkopalj i njezino komunalno društvo, sufinancirat će se uređenje prilazne ceste i parking prostor, prokrčiti koridor buduće trase žičare i ljetnog boba te izraditi kompletna projektna dokumentacija. Padavić je istaknuo da je projekt žičare Čelimbaša kandidirao na više adresa, no da nije naišao na odaziv i stoga je posebno pohvalio pozitivan angažman Županije. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8290040
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr