30.11.2012.      

Autor: Goran Razić 

Sljeme spremno dočekalo prvi snijeg

Sljeme u novu sezonu ulazi spremno. Remonti su napravljeni, staze pokošene i očišćene a topovi i strojevi za uređenje staza su već na stazama.

Prema riječima Dragutina Žiljka, rukovoditelja skijališta Sljeme, skijalište je spremno. Odrađeno je 90% rutinskog posla koji se odrađuje svake godine. Posebno nas je zanimalo stanje sjedežnice, posebice nakon nedavnih problema i kvarova. Prema posljednjim informacijama odrađeni su svi potrebni zahvati ne bi li sjedežnica izdržala još jednu zimu, ukupno dvadeset i petu u nizu. 

Od novog, većeg, jezera za sada ništa. Čeka se prostorni plan i pozitivna odluka gradskih dužnosnika koji bi trebali investiciju staviti u budžet. No prema mišljenju Žiljka jezero ima višestruke koristi i njegova izgradnja ne bi smjela doći u pitanje. 

Na Sljemenu je noćas palo i 15-ak centimetara snijega, što je svakako najbolji uvod u, nadamo se, odličnu skijašku sezonu na sljemenskom skijalištu.  

Cjelovit razgovor pogledajte u priloženom video prilogu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 30. studenog 2012.   14:19h

  Član od:
  26.10.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Nije mi jasno kako može novo jezero biti u prostornom planu Grada Zagreba, kada je skoro cijelo skijalište, skupa s jezerom,ne pripada Zagrebu nego Bistri. A između ostalog Dragutin je taj, voditelj života i smrti na Sljemenu, koji bi trebao isposlovati da jezero uđe u prostorni plan ako treba i Štajerske!!

  [Editirano] 30. studenog 2012. u 14:22h


  [Editirano] 30. studenog 2012. u 14:28h

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3264883
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr