23.03.2010.      

Photo: Snowboard klub Ogulin  

Hrvati 3. i 4. na austrijskom freeride kupu

Nakon održane treće i zadnje postaje austrijskog Freeride Kärnten kupa, hrvatski predstavnici Danko Puškarić i Krešo Bošnjak su zauzeli odlično treće i četvrto mjesto u konkurenciji od 16 bordera.

Hrvatski predstavnici ostvarili su vrlo dobre rezultate na natjecanju u Austriji. Freeride disciplina u snowboardu slovi kao najuzbudljivija i najopasnija od svih. Borderi startaju jedan po jedan s vrha planine te po netaknutom snijegu (ili ledu) sami odabiru putanju po kojoj će se spustiti. Pri tome suci ocjenjuju težinu rute, brzinu, kontrolu i fluidnost vozača.

Zbog ovih postignutih rezultata postoji mogućnost otvaranja vrata za sudjelovanje u kvalifikacijama za svjetsko freeride prvenstvo.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 9105967
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr