Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

20.10.2010.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: CSS 2010, arhiva Skijanje.hr

 

4. Carnival Snowboard Session 2011

U Rijeci će se i ove sezone održati, sada već tradicionalni Carnival Snowboard Session

-.-Skijanje.hr-.-Carnival Snowboard Session ove će se godine u Rijeci održati već četvrtu godinu za redom, a sve u sklopu Riječkog Karnevala. Pored ponovne promjene lokacije, ove će se godine pomaknuti i termin natjecanja. Nakon stepenica Bonavie, te riječkog Korza organizatori su odlučili cijeli događaj preseliti doslovno tik uz more - na Gat Karoline Riječke. Datum održavanja je 19. veljače 2011., a satnica više neće biti u večernjim satima već od 12 do 16h.

Osim samog natjecanja održati će se različiti koncerti tijekom cijelog događanja, kao i škola boardanja koja bi se trebala održati dan nakon natjecanja. Na natjecanje će doći velika imena iz inozemstva, te naši lokalni "shredderi" koji će demonstrirati svoje vještine, pa ukoliko možete svakako isplanirajte dolazak na ovo zanimljivo i  hvale vrijedno najtecanje. Raspored samih elemenata i eventualne novosti oko natjecanja još nisu poznati, no vjerujemo da će kao i svake godine biti predstavljena neka novina.

Organizator je dobro nam poznati Sk Nine iz Rijeke, koji se svake godine sve više dokazuje sa odličnim organizacijskim vještinama.  Skijanje.hr će vas kao i do sada  na vrijeme obavijestiti o vijestima sa CSS-a kako će se datum eventa bližiti, a do tada pročitajte kako je bilo prošle godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5400383
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr