SNOWBOARD

»

VIJESTI

17.10.2012.      

Autor: Goran Razić 

Carnival Snowboard Session 26.01.2013. u novom ruhu!

Popularni i jedinstveni Carnival Snowboard Session, koji i ove zime SK Nine organizira tik uz samo more i to u centru grada, donosi brojne novitete.

Gat Karoline Riječke i ove godine će u karnevalskom štihu dočekati najbolje hrvatske (i ne samo hrvatske) bordere. Od ove godine praktički su jedino ime i pozicija ostali isti. Natjecanje ima novi vizualni identitet s novim logotipom. Ponovo je u sklopu TTR-a, koji od ove godine pak nosi ime World Snowboard Toura, a vjerojatno najzanimljiviji novitet je umirovljenje "rail jama", formata natjecanja koje je živjelo punih pet godina. Od ove zime posjetitelji će moći uživati u još atraktivnijem Big Airu (corner jump).

Osim samog natjecanja borderi, ali i posjetitelji ponovo će moći uživati u atraktivnim koncertima i dobrom provodu tokom čitavog natjecanja. 

Carnival Snowboard Session, koji se kroz godine profilirao u najveće, te svakako najatraktivnije, hrvatsko snowboard natjecanje, ponudit će i svojevrsno iznenađenje, budući da je ove zime na rasporedu jubilarni 30. Riječki karneval. 

Stoga, bacite oko na galeriju te pogledajte kako će sve skupa izgledati, a u nastavku je i video od prošle godine. 

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4081202
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr