Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

29.03.2011.      

Photo: Goran Razić

 

GCSS 2011. - projekcija dokumentarca u Rijeci

Gillette Carnival Snowboard Session 2011., koji je zablistao po četvrti puta, ovoga puta na riječkom Karolininom gatu, uskoro će rezime predstaviti i na platnu.

Dvadesetominutni dokumentarni film povodom ovogodišnjeg GCSS-a snimljen je u produkciji Stipe Kristića, koji je u vrlo zabavnoj dokumentarnoj reportaži, osim samog natjecanja, zabilježio i popratne zanimljivosti poput razgovora s organizatorom, natjecateljima, izvođačima te raznim gostima. 

Projekcija je na rasporedu 01.04. u 20:30h u Filodramatici (Korzo 28). Nakon projekcije svi su pozvani na party u Stereo Klub. 

Trailer možete pogledati ovdje:

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2775438
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr