Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

17.12.2007.      

Autor: Ante Pašalić 

Elan Chicas - Morena Makar u timu!

Kako saznajemo iz Elan Snowboards-a, Morena Makar je postala dio Elan Chicas teama!

Uz već postojeće tri glavne internacionalne riderice u teamu, Lisu Filzmoser, Conny Bleicher i Dominique Valle, Elan Chicas su proširile svoj tim na pet nacionalnih Elan Chicitas članica! Australka Jasmin Reischer, Šveđanka Matilda Pilfalk, Sabrina Jonas iz Njemačke, Slovenka Urša Pribošić i naravno naša Morena Makar iz Hrvatske!

Na novo uređenom siteu, koji će uskoro biti online, nalazit će se informacije o Chicas teamu, blogovi, galerije i slične informacije vezane za Chicas snowboarderice.

Moreni Makar čestitamo na ulasku u novi Chicas team, s kojim postaje dio ženskog svjetskog tima u sklopu Elan Snowboardsa!

Morena Makar
Morena Makar

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3215884
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr