SNOWBOARD

»

VIJESTI

11.09.2009.      

Autor: Vjeran Baranović 

Hot-zone.tv otvaranje parka na Tuxu

Ostalo je manje od 4 tjedna do velikog Hot-zone.tv otvaranja parka na Hintertux glečeru koji će se održati od 2. do 4. listopada 2009. godine.

Pripreme i nabrijavanje za sezonu su već u potpunosti krenule, pa je tako MC Simple snimio najavnu  stvar posebno za taj događaj. Munchie Cutter Cristoph je složio video koristeći prošlogodišnji materijal koji je začinio sa 3D efektima. Preporučuje se gledanje ovog materijala sa crveno-zelenim 3D naočalama.

Nestrpljivo se očekuje veliko otvaranje parka i cijele freestyle sezone na Hintertrux glečeru. U međuvremenu vas može zagrijati njihov video.



 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 258624
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr