SNOWBOARD

»

VIJESTI

19.10.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Ilustracija karte: Skijanje.hr
Foto: Dailymail.co.uk

 

Hrvatska kuća na Dachsteinu!

Potvrđeno je ponovno otvaranje Hrvatske kuće za jesensku sezonu na Dachsteinu.

Stara/nova kuća je u opticaju i za jesensku sezonu na popularnom predsezonskom Dachstein ledenjaku. Kuća je trebala biti na drugoj lokaciji, no, u zadnjim trenutcima pregovora, opet je dogovorena ista kuća koja je bila "u pogonu" i u ljetnoj sezoni.

Svi Vi koji ste namjeravali na Dachstein ove jeseni, od sada imate i "domaću" atmosferu u ponudi. Prvi snijeg u novoj sezoni je već pao, s Dachsteina javljaju da još ne mogu predvidjeti točno otvaranje Superparka, no prema dosadašnjem iskustvu - kraj lisopada okvirno je vrijeme otvaranja.

Za lakše snalaženje pri traženju Hrvatske kuće priložena je i karta. Ukratko; Od Schladminga prema Ramsauu po Dachstein-Strasse, te nakon Billa dućana u Ramsauu prva desno, i opet prva desno ('šodrana').

Više informacija potražite i na Facebook stranicama Hrvatske kuće.

-.--.-hrvatska kuca

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4399916
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr