SNOWBOARD

»

VIJESTI

07.03.2011.      

Autor: Goran Razić

Photo: ©FIS/Oliver Kraus

 

Moskva, PSL: Paralelni slalom Tudegeševoj

Tudegeševa je ove godine neprikosnovena. Osvojila je gotovo sve što se dalo u paralelnim snowboard disciplinama. Kod muškaraca pobjeda u Italiju, a Sloveniji mjesto na podiju.

Domaća zvijezda, Ekaterina Tudegeševa (naslovna fotografija), proteklog je vikenda u Moskvi pred vatrenom publikom pokazala da zaslužuje vodeće mjesto poretka u Svjetskom kupu. Petom pobjedom u sezoni Ruskinja je dosegla i osmu pobjedu u karijeri. 

"Jako sam ponosna na ovo postignuće. Pobjeda je zaista posebna", izjavila je Tudegeševa, koja trenutno, samo dvije utrke prije kraja sezone, vodi sa 1.480 bodova prednosti ispred Fraenzi Maegert - Kohli. "Pokušat ću dohvatiti barem još jednu pobjedu, kako bih osigurala Kristalni globus", dodala je Tudegeševa. 

Na muškoj strani pobjedu je odnio Talijan Roland Fischnaller (dolje), koji je do sada skupio velikih 4.400 bodova i sada stoji tik uz vodećeg Benjamina Karla, koji je do sada skupio čak pet pobjeda u nizu (Svjetski kup i Svjetsko prvenstvo, nap.a.). 

-.-©FIS/Oliver Kraus-.- 
Rezultati (borderice):
1. Ekaterina Tudegeševa (RUS)
2. Tomoka Takeuchi (JPN)
3. Doris Günther (AUT)
4. Fränzi Mägert-Kohli (SUI)

Rezultati (borderi):
1. Roland Fischnaller (ITA)
2. Rok Marguč (SLO)
3. Simon Schoch (SUI)
4. Siegfried Grabner (AUT) 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 233363
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr