SNOWBOARD

»

VIJESTI

12.09.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Dementis Snowboards

 

Novi hrvatski snowboard brand

Odlična vijest dolazi nam iz zagrebačkih Gajnica gdje je nedavno pokrenut novi hrvatski snowboard brand – Dementis Snowboards.

Uskoro se na tržištu pojavljuje novi snowboard brand, Dementis Snowboards iz Zagreba! Kako navode iz Dementisa, proizvodnja snowboard dasaka u potpunosti 'custom made', prema zahtjevima kupaca, već je započela. A proizvodit će se freeride, freestyle, cross i 'alpske' snowboard 'daske'.

"Ideja o proizvodnji vlastitih snowboarda rodila se iz suradnje s Nikolom Vrhovcem, Anom Rumihom, Morenom Makar te Anom Mišetić, čije daske već godinama servisiramo.

Uz neprestan zajednički rad, i napredak, stekli smo informacije o njihovim očekivanjima iz prve ruke, a te smo želje i ideje potom ugradili u naše snowboarde. 

Danas imamo iskustvo koje nam je potrebno da proizvedemo kvalitetan te brz snowboard vrhunskih performansi. Sve daske modernog su dizajna, a proizvode se vrhunskom tehnologijom od visoko kvalitetnih materijala.

Svaka daska se završava ručno uz posebnu pažnju te strogu kontrolu kvalitete. Naš cilj je zadovoljiti prohtjeve vrhunskih vozača, ali i onih koji više nisu zadovoljni komercijalnim daskama. Želimo proizvoditi jedinstvene daske te u svaku dasku ugraditi našu strast prema snowboardu",
izjavljuje Marko Kuti, osnivač Dementisa.

Najavljeno je i da će naš jedini SBX reprezentativac, Nikola Vrhovec, voziti Dementis snowboarde u SBX disciplini. Osim gore navedenih, na pokretanju novog hrvatskog snowboard branda surađivali su i Ivan Vidošević te Ivan Koudeli.

Novom snowboard brandu želimo puno sreće i uspjeha na zahtjevnom snowboard tržištu!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1721567
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr