SNOWBOARD

»

VIJESTI

24.07.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Nikola Vrhovec-'Chad'

 

Vrhovec i Makar na pripremama u Francuskoj

Zadnje pripreme snowboardera prije ljetne stanke.

Dio snowboard reprezentacije, točnije Morena Makar i Nikola Vrhovec-'Chad', ovih dana završavaju s ljetnim pripremama na francuskom ledenjaku Les 2 Alpes. Trenirali su nešto više od dva tjedna, a put Hrvatske se vraćaju danas.

Izvrsni uvjeti na Les 2 Alpesu omogućili su progres našim 'riderima'. Tako je Nikola usavršio 540° na big air 'kickerima', a Morena svoju vožnju u halfpipeu. Nakon treninga Vrhovec i Makar vraćaju se u Hrvatsku svojim obvezama na fakultetu te po ponešto odmora prije početka nove sezone na jesen.

-.-Chad-.-

Park na Les 2 Alpesu nudi World Cup halfpipe, veliki izbor big air 'kickera' (do 25m!) i 'hipova', a 'railova' u parku ima za svakog 'shreddera'.

"Odlično je. Sunčano vrijeme i odličan park daju nam savršene uvjete za treniranje. Napredovali smo jako puno.

Poslije boardanja se opuštamo uz skejtanje, mini-rampa ovdje je mrak! Samo što sam 'strgao' dasku radeći 360flip“
– izjavio je Nikola Vrhovec.

Ostatak reprezentacije je već na "godišnjem", a nastavak priprema očekuje se na jesen, najvjerojatnije na austrijskom Dachstein ledenjaku.

-.-Chad-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 51440
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr