SNOWBOARD

»

VIJESTI

05.11.2010.      

 

"Snježna kocka" – humanitarna akcija

Humanitarna snowboard akcija za štićenike dječjih domova.

Nakon nekoliko dobro organiziranih besplatnih snowboard škola za djecu proteklih sezona, snowboard klub "Surfmania" ponovno je u akciji s humanitarnim eventom.

I sve ljubitelje snowboarda, ili možda samo ljubitelje umjetnosti, u subotu 6. studenog poziva u 15h na svečano otvorenje instalacije "Snježna kocka" u City Centru One, Zagreb.

"Snježna kocka" predstavlja se kao "sasvim drugačiji" snowboard projekt, umjetnički projekt i humanitarni projekt, kojemu je cilj odvesti što više djece, štićenika dječjih domova, u besplatne snowboard školice na Sljemenu.

Cijenjeni gosti svečanog otvaranja instalacije bit će hrvatska halfpipe "riderica" i A snowboard reprezentativka Morena Makar, uz snowboard predstavnike iz Hrvatskog skijaškog saveza, baš kao i članove Zbora učitelja i trenera snowboarda Hrvatske, zatim ARTEC i Elan Snowboards s internacionalnim vozačima timova te g. Ranko Murtić ispred Fondacije Murtić.

Više detalja o samom projektu "Snježna kocka" možete pronaći u dokumentu priloženom uz ovaj tekst. 

-.--.-  

-.--.-

 

 

 

 

 

Vezani dokumenti:

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 268003
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr