SNOWBOARD

»

VIJESTI

23.03.2009.      

Autor: Ante PašalićPhoto: FST Handwear  

Vid Barić potpisao za FST handwear

Prvi internacionalni ugovor sa FST Handwearom za Hrvatskog boardera

Hrvatski snowboarder Vid Barić, potpisao je prvi internacionalni ugovor sa FST Handwearom. FST Handwear je prilično poznati i priznati brand za rukavice, a prisutan je na tržištima Francuske i Švicarske. Odnedavno njihov član je i naš Vid Barić, koji ih je impresionirao svojim načinom života, video partovima i snowboard vožnjom.

Vid je team rider uz poznata imena kao što su Vicci Miller, Vanessa Andriux, Caroline Beliard , Thomas Delfino, te mnogi drugi. Nakon što je Ana Rumiha dobila sponzorstvo od Nikita clothing, ovo je već drugo ozbiljno sponzorstvo u Europi za Hrvatske snowboardere. Svakako odlična vijest. 

"Jako sam zadovoljan svojim prvim "pravim" sponzorskim ugovorom! FST handwear je odličan brand s jako dobrim teamom i čast mi je biti dijelom te ekipe. Rukavice su stvarno odlične, a golema količina različitih boja i dizajna mi pruža mogućnost da i kroz rukavice izrazim svoj stil i kreativnost. Ovaj potpis ugovora jedan je od najlijepših trenutaka u mojoj karijeri, jer ostvarilo se ono o čemu sam oduvijek sanjao - napokon je jedan hrvatski rider dobio priliku voziti za internacionalni team! Ovo je veliki korak naprijed za mene, ali i za cjelokupnu hrvatsku snowboard scenu. Drago mi je da su čelni ljudi iz FST handweara prepoznali moj stil i kreativnost baš kroz moj video part u "All In" snowboard filmu, te se nadam da će još više klinaca zabrijati na snimanje video partova!" -izjavio je Vid Barić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 126829
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr